Referenssit

Pasi Hakkarainen - Metsäasiakaspäällikkö, UPM Metsä

Teemme hyvää yhteistyötä FinnHarvest Oy:n kanssa metsänomistajan parhaaksi. Olemme asiakaspalautteen perusteella onnistuneet hyvin katkonnassa ja korjuujäljessä. Haluamme olla yhdessä metsänomistajan paras kumppani nyt ja tulevaisuudessa.

Christoph Wiech - Operatiivinen johtaja, eteläinen toimisto, TTW Waldpflege GmbH

”TTW:n ja FinnHarvestin yhteistyö perustuu jo 17 vuotta jatkuneelle liikesuhteelle. FinnHarvest on arvostettu ja vahva kumppani, jolla on erittäin ammattimainen ja metsäystävällinen lähestymistapa metsien ennallistamiseen.

Yhtiö noudattaa kaikkia TTW:n metsänhoidon standardeja, ja sveitsiläis-suomalaisen Manuel Schmidin ammattimaisessa johdossa kielimuurikaan ei aiheuta haasteita."

Hans Schattenberg - Metsäpäällikkö Ostharz

”FinnHarvest on osoittautunut erittäin luotettavaksi ja osaavaksi metsäpalvelujen toimittajaksi Ostharzin metsänhoidossa Saksi-Anhaltin osavaltiossa. Alueella on viime vuosina korjattu Friederike-myrskyn ja sittemmin myös kaarnakuoriaisen aiheuttamia tuhoja. Yhtiömme suosittelee FinnHarvestia varauksetta.”

Dirk Kreienmeier, Landesbetrieb Wald und Holz NRW, Regionalforstamt Hochstift, metsänhoitoviraston osaston johtaja

"Hochstiftin alueen metsien kaarnakuoriaistuhojen torjunnassa opimme tuntemaan FinnHarvest Oy:n loistavasti organisoituna yhtiönä, jonka tekniset laitteet ovat korkeatasoisia. Myös selkeä tiimityö teki meihin vaikutuksen: kaikki johtajista työpäälliköihin ja yksittäisiin työntekijöihin pyrkivät osaltaan varmistamaan, että asiakkaan toiveet ja tarpeet täyttyvät. Yhtiö tekee minkä lupaa ja jättää jälkeensä puhtaat ja siistit metsätyömaat ja metsätiet vaatimusten mukaisesti. Tämä nousee kaiken muun edelle."