Sopisitko meille asiakasvastaavaksi?

SINÄ

Sinä metsäalan ammattilainen (metsätalousinsinööri tai vastaava vähintään opisto- tai korkeakoulutason tutkinto, esim. tuotantotalous), tule meille ohjaamaan ja kehittämään puunkorjuuta. Luot lisäarvoa asiakasvastaavana omalla tekemiselläsi ja työssäsi menestyt parhaiten, kun osaat itsenäisesti johtaa ja aikatauluttaa tekemisesi niin toimistolla kuin metsässäkin. Aiempi metsätalouden tuntemus ja kokemus on tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta etu, mutta voit olla myös uusi, virkeä haastaja. Tietojärjestelmäosaaminen on välttämätöntä ja kielitaito on etu kansainvälistyvässä työympäristössämme.

TYÖ
Teemme työmme niin, että voimme ammattiylpeästi palata aina uudelleen asiakkaamme savotoille. Arvojemme mukaisesti teemme työtä yhdessä, rehellisesti ja vastuullisesti. Innostamme toinen toistamme jatkuvaan kehittymiseen. Varsinainen suorittava työ on itsenäistä, mutta tiedät, että tuki on aina olemassa ja tuet myös muita samalla tavalla. Metsäala kehittyy nyt voimakkaasti koneiden ja työtapojen lisäksi myös ympäristön näkökulmasta.

YHTIÖ
Visiomme on olla metsäalan muuntautumiskykyisin ja paras yhteistyökumppani. Toimintamme kasvu ja kehitys on suoraa seurausta asiakkaan luottamuksesta, eikä tähän ole minkäänlaista oikotietä. Tee työsi sydämellä, panosta ammattitaitoosi ja opi tuntemaan asiakkaan sekä yhteiskunnan tarpeet. Tarjoamme sinulle ainekset kehittyä metsäalan huippuammattilaiseksi pitkän kokemuksen omaavassa ja hyvin koulutetussa joukkueessamme.

JOS INNOSTUIT
Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Mikko Sairanen, mikko.sairanen@finnharvest.fi tai puhelimitse 0400749218 ma, ti, ke aamuina klo 8-10 välisenä aikana.